pro-ana
Użytkownik
No to ja zacznę ten wątek.
Intereesuję się wieloma rzeczami.. ale w niczym nie jestem dobra. :<
*Lubię rysować, malować- sztuka pozwala mi w pewnym sensie wyrzucić z siebie uczucia na kartkę; złość, żal, smutek, radość.
*Od jakiś 8 lat jeżdżę konno. Można powiedzieć, że pół życia spędziłam w siodle ;p Bo teraz mam lat 16 a mając 8 lat zaczęłam jeździć. Przez jakieś 5 lat jeździłam regularnie no dość często. Ostatnio przestałam.
*Zaczęłam interesować się fotografią. Bardzo polubiłam chwilę w których jestem ja i aparat. Czasem zdjęcie ma w sobie "coś" a czasem jest zwykłą fotką, która podoba się tylko mi Jeśli chcecie mogę wam kilka pokazać
ale uprzedzam nie są to fajne fotki tylko zwykłe amatorskie nic nie znaczące fotografię.
* Muzyka- to jest nierozłączny element mojego życia <3 Słucham wszystkiego co wpadnie w ucho ^^ rap, reggae, rock, pop, metal wszystko. Dla mnie piosenka musi mieć przekaz a nie nic nieznaczący tekst albo dziwny bełkot. Czasem sobie śpiewam, lubię to ale śpiewam tylko jak jestem sama a tak poza tym wątpię czy ktoś by chciał mnie słuchać. Kiedyś grałam na gitarze, coś tam zagram no ale rewelacji nie ma ;d A na flecie chyba każdy w podstawówce uczył się grać XD
*Czasem piszę.. Opowiadania, aforyzmy, sentencje, wiersze? jeśli można to nazwać wierszami
Coś jeszcze by się znalazło ale i tak tego nikt nie czyta więc się nie rozpisuję
Trzymajcie się